ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

PAO DE QUEIJO

Hola som el Bruno i el Guiu i avui us ensenyarem com fer el pao de Queijo.

Necessitarem:

  • 350 ml de llet
  • Dos pessics de sal
  • Dos ous i mig
  • 350g farina de formatge
  • 250g formatge parmesà
  • 75 ml d´oli.

Comencem:

Tirem a l’olla, la llet, la sal i l’oli.

Mentrestant agafem una bàscula, un plat i li tirem la farina de formatge fins que arribi a 350g.

Després amb un colador es tamisa. Es ratlla el formatge amb el la rallador-

Poseu dos ous i mig a l´olla i la farina de formatge també i el parmesà.

Ara remenem i ho treiem del foc i quan es refreda amb les mans amassem. Que quedi una sola massa i fem boles com els panellets i els posem ala safata del forn.

Ho posem al forn a 175g fins que estiguin daurats i ja us podeu menjar el pao de queijo

Que gaudiu molt!

Adeu!

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén